Restaurante

Pătrunde într-o adevărată călătorie a gusturilor, aromelor și rafinamentului culinar la restaurantele Monalisa, DaVinci, Clasic și Panoramic.

 • Restaurant Da Vinci

  Restaurant Da Vinci

  Restaurantul Da Vinci, ca și Monalisa, este o locație nouă în Iași și reprezintă o experiență fantastică pentru evenimentele voastre. Construit cu multă migală și realizat în cele mai mici detalii duse până la extrem, restaurantul îmbină armonios eleganța specifică stilului baroc cu aristiocrația numelui Da Vinci. Este decorat cu materiale autohtone, un paradis pentru pasionații de cocktail sau o întâlnire romantică, în trei cuvinte: evenimente de neuitate.
  Evocând opulența seducătoare și strălucitoare a unui palat rezidențial italian din secolul al XVII-lea, Restaurantul DaVinci are o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 400. Combinația stilului baroc cu aerul boem la Iașului ne-a inspirat să creăm acest loc ademenitor, unde organizăm evenimente de excepție.
  Mona Lisa

  Restaurant Monalisa

  Provenit din italianul ,,barocco” , țara unde de altfel a și apărut stilul baroc, care însemna inițial o perlă neasemuit de frumoasă, restaurantul Monalisa poate fi numit perla restaurantelor din Iași.
  Precum portretul Lisei Gherardini, soția lui Francesco del Giocondo, cunoscut sub numele de Mona Lisa, cel mai frumos portret realizat vreodată, restaurantul Monalisa este o frumusețe și de un refinament unic. Subliniem linii fine în decorul elegant și artistic prin culoarea dominantă: albul pur. Desprins, parcă, dintr-o piesă de Molière, acest decor vă va face să vă simțiți ca niște adevărați artiști, iar lemnul masiv alb patinat cu auriu, vine să completeze nota de eleganță.
  Capacitatea minimă a restaurantului este de 150 de persoane, iar cea maximă, 350 de persoane. Fiecare stâlp este decorat cu lumini ambientale de diferite culori, gata să se aprindă la dorințele voastră, după preferințe.
  slide2

  Restaurant Clasic

  Restaurantul Clasic se remarcă prin decorul clasic, elegant și oferă ambianța perfectă pentru reușita petrecerilor.
  Cu o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 280 și cu un meniu diversificat, Restaurantul Clasic reprezintă o adevărată călătorie a gusturilor, aromelor și rafinamentului culinar.
  slide2

  Restaurant Panoramic

  Pentru gurmanzi, pentru romantici, pentru iubitorii de rafinament și eleganță există restaurantul Panoramic, un loc intim și cochet, cu o vedere splendidă către lac.
  Capacitatea minimă a restaurantului Panoramic este de 90 de persoane, iar cea maximă, 150.

Facilitati Complex Capitol