Despre Events By Capitol

Complex Capitol, locul în care poveștile frumoase prind viață.
Restaurant Monalisa

Evenimente de Lux

O alegere eleganta pentru evenimente in Iasi

Cel mai important punct din lista pentru planificarea unui eveniment este restaurantul. Situat pe una din colinele Iașului, Capitol dispune de șase restaurante deosebite, spațioase și cochete, o parcare de 300 de locuri, o grădină de vară generoasă, plină de verdeață și un foișor din povești.

Complexul Hotelier Capitol a fost construit din dorința de a crea în Iași un loc diferit, frumos, o oază de verdeață, o combinație perfectă între eleganță și relaxare. Am clădit pentru dumneavoastră un loc cu o personalitate aparte care să vă îmbie cu o atmosferă unică. Ne-am propus să punem în valoare locația prin fiecare detaliu care creează un plus de confort și de liniște pentru fiecare!”, Cristina Tofan, Director Complex Capitol.

Din dorința de a vă organiza un eveniment memorabil, am creat Events by Capitol. Am descoperit, astfel, rețeta evenimentului perfect și o plasăm în fiecare petrecere, eveniment privat, nuntă, botez, aniversare, petrecere corporate, conferință, seminar, lansare de produse, eveniment monden, expoziție, târg, concert live, degustare de vinuri. Totul poate fi organizat din timp și cu succes în cele mai mici detalii de Events by Capitol.

Vă oferim soluția ideală pentru locația nunții sau a oricărui tip de eveniment. Complex Capitol are spațiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesioniști experimentați. În atmosfera creată prin calitatea mobilierului, a finisajelor și a decorului, vă invităm să descoperiți arta aprecierii unui vin de calitate și savoarea preparatelor noastre în mirosul îmbătător al eleganței.

Ne asigurăm de reușita evenimentului perfect și semnăm împreună Un capitol special…în viața ta!

Când vine vorba de alegerea locației perfecte pentru evenimente, Events by Capitol vă sare în ajutor, oferindu-vă șase opțiuni cu șase tipuri de restaurante: Restaurant Monalisa, Restaurant DaVinci, Restaurant ClasicRestaurant Panoramic, Terasa DaVinci si Ballroom Capitol.

Facilitati Complex Capitol